Dank je wel voor je aanvraag!

Wat leuk dat je mijn E-Book hebt aangevraagd. Je ontvangt hem binnen enkele minuten in je mailbox.

Nu je hier toch bent heb ik direct al een waardevolle tip voor je waar je direct mee aan de slag kunt. Deze tip zorgde ervoor dat een team binnen Unilever binnen 3 maanden groeide van een negatieve vibe met energieloze meetings en laag vertrouwen in elkaar, naar een blij en productief team dat ook echt een hecht team werd en nog steeds is.

Deze tip vind je in de video.

Tijd voor verandering?

Toch ben ik nog wel benieuwd… Je hebt dit E-book niet voor niets aangevraagd.

Dat vertelt mij dat je ergens tegen aan loopt met je team en belangrijker nog: Dat je er klaar mee bent. Dat je bereid bent om er iets aan te gaan doen.

Het getuigt al dat je betrokken en doelgericht bent. Het is alleen ook zo dat je het zelf soms niet meer goed overziet. Je hebt al van alles geprobeerd en we hebben allemaal onze eigen blinde vlekken. Helemaal als je al wat langer in een organisatie meedraait. Ik bied je daarom graag aan om eens vrijblijvend met elkaar te sparren.

Je kunt alleen optimaal presteren wanneer je als organisatie en als leider de juiste balans tussen resultaatgerichtheid en mensgerichtheid kunt vinden, daar ben ik van overtuigd. Wat je alleen vaak ziet is dat één van deze twee elementen, of soms zelfs beide, te veel ondersneeuwt in de dagelijkse werkzaamheden.

Daarom werk ik in mijn aanpak met concrete handvatten om aan beide elementen de nodige aandacht te geven en hier bewust bij stil te staan. Dit zodat jij zelf en je team de middelen hebben om er het beste uit te halen. Uiteindelijk geloof ik dat in de meeste situaties, hoe complex dan ook, alles al aanwezig is om tot de oplossing te komen. En daar help ik graag bij.  

Ik denk graag eens vrijblijvend met je mee hoe je meer beweging krijgt in jouw uitdaging.

Meld je hier aan voor een gratis strategiegesprek