Teamtrajecten voor teamversnelling en duurzame teamontwikkeling

Je staat met je organisatie voor een flinke uitdaging: Een kantelpunt om door te groeien en verder te professionaliseren. Het is tijd om te gaan versnellen, maar door de hectiek van alledag vliegt de tijd voorbij en er verandert weinig.

Er moet een hoop gebeuren, maar er is te weinig beweging in de goede richting en je mensen zien een hoop beren op de weg. Hierdoor komt de trein maar niet op gang. Er is behoefte aan overzicht, een duidelijk plan met wat er moet gebeuren en afspraken om dit ook daadwerkelijk te gaan realiseren.

Personeelstekorten, hogere verwachtingen van klanten, toenemende complexiteit door technologie en gedoe rondom het hybride werken gooien telkens roet in het eten. Je doet wat je kunt, maar voelt aan alles dat het steeds vaker vastloopt.

Het zou niet zo moeilijk moeten gaan. Maar zelf heb je te veel andere verantwoordelijkheden om dit in goede banen te leiden. Je hebt behoefte dat mensen hun rol pakken en in actie komen. Je hebt behoefte aan structuur en vooruitgang.

Volle agenda’s en maatwerk: een onmogelijke opgave?

Geloof me, je bent niet de enige hierin. Dit is wat in menig organisatie speelt op dit moment. In de markt stijgt de behoefte aan maatwerk, terwijl de noodzaak voor standaardisering en efficiëntie toeneemt.

De uitdagingen worden groter, daar ontkom je bijna niet aan. Het is alleen wel een keuze als je het zo door blijft laten lopen. Je kunt het namelijk veranderen. Je moet alleen even weten hoe.

Als Teamcoach help ik jou graag om dit patroon te doorbreken. Door concrete handvatten en werkwijzen help ik leidinggevenden en hun teams om doelen en werkprocessen aan te scherpen. Als ook de samenwerking binnen en tussen teams te verbeteren. Door te bouwen aan vertrouwen in elkaar en in een goede uitkomst, verbeteren werkprocessen én teamresultaten.

En als je dat kunt, dan ontstaat er niet alleen een situatie waarin jouw team in beweging komt, maar heb je ook een organisatie die klaar is voor de toekomst en haar doelen behaalt.

Wil jij een team dat beter samenwerkt en met meer slagkracht en energie hun doelen behaalt? Een team dat minder geleid wordt door de waan van de dag maar structureel werkt aan ontwikkeling en vooruitgang?

Daarvoor heb ik de volgende programma’s ontwikkeld.

Fit for Focus Teamtraject

9 maanden traject voor teamversnelling door formuleren van heldere doelen en hoe die te behalen. Afstemming van prioriteiten, en aandacht voor betere onderlinge samenwerking met een afgestemde werkwijze.

Dit is wat het traject inhoudt:

E

Intake met de opdrachtgever 

E

Inventarisatie wensen en pijnpunten bij de teamleden 

E

2 teamdagen op locatie

E

Tussentijdse coachcalls van 1 uur met het team (6 in totaal);

E

Werksessie Evaluatie en Opvolging. 

E

Individuele coaching voor opdrachtgever/teamleider 

Investering: €6995

Focus & flow Teamtraject

Jaartraject voor duurzame teamontwikkeling om structureel de samenwerking en de werkwijze om de teamdoelen te behalen te verbeteren. Focus, groei en teamverbinding staan centraal met als doel: Meer energie en slagkracht in je team en betere resultaten. 

Dit is wat het traject inhoudt:

E

Intake met de opdrachtgever 

E

Individuele intakes met de teamleden

E

2 teamdagen op locatie

E

2 werksessies van een dagdeel (op maat)

E

Tussentijdse coachcalls van 1 uur met het team (6 in totaal);

E

Teamtraining ‘Effectiever samenwerken met Scrum’

E

3 cycli Agile teamcoaching in werken met Scrum

E

Individuele coaching voor opdrachtgever/teamleider

Investering: vanaf €9.995