Zij gingen je voor

Ervaringen van anderen die met mij hebben gewerkt. 

Nick van der Dussen

General Manager, Undutchables Recruitment Agency

“Jo heeft ons MT bijgestaan als moderator bij onze jaarlijkse “hei-sessie”. We hadden hulp nodig bij het aanbrengen van focus, doelmatigheid en concretiseren van zaken. De samenwerking met Jo was van grote toegevoegde waarde in dit proces. Jo is een prettige persoonlijkheid en sterke communicator die heel goed de grote lijn weet te bewaken, mensen helpt om focus te behouden en op de juiste momenten de juiste kritische vraag of overweging ter sprake brengt. Waardevol en wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar!”

Cem Sarikaya

Telecomlijn Zakelijk

“Ik heb de samenwerking met Jo (RedValue ) als zeer deskundig en positief ervaren. Ze heeft mij en ons team geholpen bij het scherp krijgen van onze missie en visie, en ons team begeleid zodat alle neuzen dezelfde kant op staan. Ze benadrukt hierbij om door te bouwen op de kracht van Telecomlijn, en samen te komen tot een goede werkbare manier van werken. Ze levert praktische handvatten om onze acties en werkwijze scherp te stellen en verbetering door te voeren.”

‘Jo, altijd scherp, kritisch en vol passie om iedere dag het beste uit zichzelf en het team te halen.’
Tim Beretty

Data Science Lead, Unilever Food Solutions

“Samenwerking was top. Jo heeft veel gevoel heeft voor change management. Goede balans in het geven van pushback, inzichtelijk maken van verschillende behoeften en gemeenschappelijk doel formuleren waar een team naar toe kan werken. En bovenal een fijn persoon om mee samen te werken met een hoop gevoel voor humor en een nuchtere kijk op het leven.”

Norbert van Twist

Managing Director, Koninklijke van Twist

“Jo, heeft ons begeleid bij een aantal interne verbeter trajecten. Eerst heeft ze een “quick scan” uitgevoerd en aan de hand van de uitkomsten hebben we een aantal proces verbeterstappen doorgevoerd. Jo is een enthousiast en een gedreven iemand die ook moeilijk discussies in goed banen kan begeleiden.” 

Mark Scheurwater

Sales Manager

“Om meer rendement te halen uit de verkochte noodstroomprojecten moest er een verbeterslag plaats vinden tussen de afdeling verkoop en de afdeling engineering. 

Met de hulp van Jo zijn de knelpunten op de afdelingen en tussen beide afdelingen geïnventariseerd en is er met behulp van de Agile methodiek gewerkt aan een concreet verbeterplan. Jo heeft het voor elkaar gekregen om in zeer korte tijd de neuzen de zelfde kant op te krijgen en daadwerkelijk een andere manier van werken te implementeren. 

In het verbetertraject heb ik Jo leren kennen als iemand die de regie houdt en ervoor zorgt dat de doelen realistisch en haalbaar zijn. Het is fijn om iemand langs de zijlaan te hebben staan die veel ervaring heeft met dit soort trajecten en het vermogen heeft om de juiste vragen te stellen.

Niet onbelangrijk, Jo is prettig in de omgang en bereidt een luisterend oor te bieden.”

Björn Vrancken

Manager Productie, Koninklijke Van Twist

“Wij hebben recentelijk een verbetertraject uitgevoerd in samenwerking met Jo. Ze heeft de procesanalyse begeleidt en de vereisten voor verbeteringen mee opgesteld, tevens hebben we een nieuwe werkwijze op basis van scrum-principe geïmplementeerd. Het fijne van werken met Jo is haar scherpe geest en haar vermogen om mensen uit te dagen om na te denken over processen, verantwoordelijkheden, het handelen en nemen van verantwoordelijkheden.”

Tijs Rokers

Global Data Director, Unilever Food Solutions

“Jo has been one of the best consultants I ever worked with and I have seen many. She is very clear in her communication, gets things done and along the way has been responsible for a change in the way of working as well. She put the agile-framework in place in a very pragmatic way, taking the usable parts of agility without being too focused on one vision of how it should be done. She has brought a smile on the face of each of my team-members and I was very sad to see her leave. If you ever need support with making a positive change in your team and processes and Jo is available, don’t hesitate to hire her!! You won’t regret it. People like this don’t come by very often and if you know me a bit you know I have a high standard.”

Wil je weten wat ik voor jouw organisatie kan betekenen?

Laat je gegevens achter via dit formulier en dan neem ik snel contact met je op. 

Tijdens een gratis en vrijblijvende strategiesessie denk ik met je mee en kunnen we verkennen of ik jou kan helpen om je doelstellingen met je team te behalen.